GDPR

HOTEL ŽEBRÁK

Denně: 06:00-21:00 (late check-in nutno oznámit předem)

 

Rezervace - recepce :

tel: (+420) 311 533 340

mob: (+420) 721 857 052

fax: (+420) 311 533 340

e-mail: info@hotelzebrak.cz

 

Všeobecné informace :

mob: (+420) 778 080 084

Adresa:

Hotel Žebrák***

Náměstí 18

Žebrák

26753

Czech Republic

 

IČ: 45738084

DIČ: CZ6555141780

 

 

 

Restaurace:

OTEVÍRACÍ DOBA: 

PO-ČT: 11-22

PÁ-SO: 11-24

NE: zavřeno

 

Rezervace - restaurace

tel: (+420) 724 516 438

GDPR

Ochrana osobních údajů

Informace ke zpracování osobních dat

Hotel Žebrák dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že osobní údaje, které nám poskytujete, zpracováváme zodpovědně, transparentně a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679. Máte nárok požádat o informace o evidovaných osobních údajích, jejich opravu, či výmaz, pokud jsou uděleny na základě Vámi uděleného souhlasu. 

Zabezpečení Vašich osobních dat

Hotel Žebrák dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme vhodná organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme jej bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů.

Právo na informace

Vaším právem je požádat Hotel Žebrák o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracováváme. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o Vás evidujeme, budeme nejprve potřebovat ověřit, že jste skutečně osoba, které náleží tato informace. Ve Vaší žádosti tedy uveďte dostatečnou identifikaci Vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k Vaší osobě.

Naším právem pak je odůvodněně zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záložních systémů, archiválií apod.).

Právo na přenositelnost údajů

Máte právo získat osobní údaje, které o vás evidujeme, ve strukturovaném, běžně používaném formátu. Na základě Vaší žádosti mohou být tato data předána jinému správci.

Aktualizace údajů, právo na opravu

Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna Příjmení), budeme rádi, pokud nás informujete, že u Vás nastala nějaká změna, tak abychom Vaše osobní údaje měli aktuální a nedocházelo k případným omylům.   Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, abychom mohli řádně vykonávat svoji činnost Správce.

S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás evidujeme. Pokud zjistíte, že naše údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu.

 

Námitky

Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s platnou legislativou ČR a Unie, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost Vašeho požadavku. V okamžiku podání námitky, bude zpracování Vašich osobních údajů omezeno, dokud nebude ověřeno, zda je námitka oprávněná. Informujeme Vás, že Vaším právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o Vás zpracováváme na příslušný dozorový úřad na ochranu osobních údajů na adrese:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7


Právo na omezení zpracování

Máte právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů, v případě, že se domníváte, že takto evidované nejsou přesné, případně je zpracováváme protiprávně a dále pokud se domníváte, že tyto údaje již nepotřebujeme pro účely jejich zpracování.

 

Zpracování osobních údajů

Hotel Žebrák zpracovává osobní údaje v rozsahu, v jakém jí je subjekt poskytl a to ze smluvních důvodů či jiných právních vztahů.  Hotel Žebrák získává osobní údaje přímo od subjektů (ústně, telefonicky, e-mailem, poštou aj.), z veřejných rejstříků či od obchodních partnerů.

Zpracovávají se identifikační, popisné a adresní údaje sloužící k jednoznačné a nezaměnitelné identifikaci subjektu (například jméno, příjmení, datum narození, adresa, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mailová adresa a jiné odborné informace) za účelem zajištění smluvních vztahů, zákonných povinností či oprávněného zájmu subjektů po dobu uvedenou v příslušných smlouvách či v příslušných právních předpisech. Jde o dobu nezbytně nutnou k zajištění smluvních vztahů a příslušných právních předpisů.

 

Předávání osobních údajů do třetích zemí

K předávání osobních údajů zpracovatelům nebo jiným příjemcům ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích nedochází.